1/8

ENERVEX INC. HQ

COMMERCIAL

The new Enervex Inc. headquarters is a complete makeover of the typical office and warehouse building from 1986. The new open space office is kept in industrial style with exposed an roof structure and skylights, polished concrete floors, and a wood cladded feature wall, dividing offices from the service room area.

 

The exterior of the building also got a lift with a new front entrance and colors. The new Enervex office expresses the progressive philosophy of this international company.

SERVICES

Interior design project, space planning, from conceptual design through construction documents (building permit documents) and construction administration (materials and finishes).

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2020 BACH DESIGN STUDIO | Architecture and Interior Design
+1 404 281 1258 | bachdesignstudio@gmail.com


Website designed by ELIKYA, LLC