1/4

TISVILDE, DK

RESIDENTIAL

This vacation home in Northern Sjælland, DK, is located in the old traditional summerhouse area and is built around a courtyard opening into the forest. The materials and style blend with the neighborhood: wood, black siding and thatched roof. The round wood columns with glass tucked into them give the impression of that no boundary separates the interior from the exterior.

 

The house consists of three connected buildings: stone clad entrance and two wings, one with a common area and the second with bedrooms and large master suite facing the forest.

SERVICES

Study of the site, conceptual design, design development, construction documents, interior design.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2020 BACH DESIGN STUDIO | Architecture and Interior Design
+1 404 281 1258 | bachdesignstudio@gmail.com


Website designed by ELIKYA, LLC